Sot dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, kur dhe ku mund të kontrolloni nëse e keni fituar

schedule14:15 - 8 Maj, 2021

schedule 14:15 - 8 Maj, 2021

Duke nisur sot nga ora 18.00, shqiptarët që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane mund të mësojnë nëse janë përzgjedhur si fitues apo jo. Siç njofton edhe Departamenti i Shtetit i SHBA, Çështjet Konsullore, për t’u interesuar rreth aplikimit tuaj mund të klikoni KËTU.

Pasi të ndodheni në uebfaqen e Departamentit të Shtetit, duhet të klikoni mbi butonin “check status” e më pas të vendosni kodin unik që u është dhënë në tetor kur keni bërë edhe aplikimin.

Siç është sqaruar edhe në vitet e tjera, përzgjedhja bëhet në mënyrë rastësore përmes një shorti kompjuterik. sb/abcnews.al/

You must have your confirmation number to check your status for the 2022 Diversity Visa Program. Go to dvprogram.state.gov starting May 8, 2021 at 12:00 PM EDT.

Posted by U.S. Department of State: Consular Affairs on Friday, May 7, 2021