Fishta në Zadrimë e përzgjedhur mes 100 fshatrave turistike

schedule16:44 - 28 Janar, 2018

schedule 16:44 - 28 Janar, 2018

Fishta në Zadrimë të Lezhës është përzgjedhur mes 100 fshatrave turistike çka do të thotë se aty do të investohet dhe zona do të ketë prioritet. ABC News u takua me banorët e këtij fshati, një pjesë e të cilëve akoma nuk e besojnë dhe iu duket ëndërr./abcnews.al