Edith Harxhi intervistë në ABC News

schedule22:39 - 21 Nëntor, 2017

schedule 22:39 - 21 Nëntor, 2017

E ftuar në “Mbrëmje në ABC News” Edith Harxhi. Diskutime mbi propozimin e bërë për ndryshimin e statutit të Partisë Demokratike, konstatimet e e këtij propozimi dhe çështjet e fundit të situatës politike në vend.