Do t’ja dalim! Qindra vullnetarë në Kosovë organizohen online kundër koronavirusit

schedule11:17 - 19 Mars, 2020

schedule 11:17 - 19 Mars, 2020

Një grup vullnetaresh ne Kosove po ndihmojnë njerezit në nevojë dhe te moshuarit për tu perballur me pandeminë e koronavirusit.

Grupi i ngritur fillimisht nga Luan Hasanaj ne Facebook, ka bërë thirrje edhe për dezinfektimin e hyrjeve te pallateve dhe mobilizimin e ndihmës shtesë të çdo individi qe mundet ta japë atë.