Subashi: Të merren masa për evakuimin e gjësë së gjallë

schedule11:25 - 1 Dhjetor, 2017

schedule 11:25 - 1 Dhjetor, 2017

Kryebashkiaku i Fierit Armandit Subashi ka inspektuar zonat e përmbyturra në Fier dhe ka bërë apel që të merren masa masa për evakuimin e gjësë së gjallë kryesisht në zonat e rrezikut .

“Të merren masa masa për evakuimin e gjësë së gjallë kryesisht në zonat e rrezikut”- tha Subashi.

https://youtu.be/qdIqJ-Dje8g