Shqiptarja që garon në zgjedhjet e Greqisë: Çfarë ofroj për bashkëkombësit e mi

schedule16:35 - 19 Maj, 2023

schedule 16:35 - 19 Maj, 2023

GREQI- Të dielën, në Greqi mbahen zgjedhjet parlamentare, ndërsa gara është e fortë mes partive të pushtetit dhe atyre në opozitë. Në zgjedhjet e vendit fqinj garojnë edhe kandidatë shqiptarë, dhe njëra prej tyre është Pati Vardhami.