Presidenti Meta në Konferencë për Shtyp: Ju tregoj provat të cilat iu fshehën dhe Komisionit të Venecias

schedule17:22 - 20 Shkurt, 2020

schedule 17:22 - 20 Shkurt, 2020

Të gjithë të kuptojnë super perlën e rilindjes. Se si një organizatë që ka shembur çdo ndarje pushtetesh rrëmben në mënyrë antikushtetuese dhe mafioze, përmes falsifikime dhe manipulimeve anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, për të mos pasur më Gjykatë Kushtetuese, por policinë antikushtetuese të regjimit të Lleshit”, e nisi Konferencën për shtyp presidenti Meta.

“Do të ftoj këshilltarin Bledar Dervishaj, për t’ju shpjeguar të gjithë juve, si u bë puçi ligjor vetëm pasi ne e denocnuam publikisht se Presidenti i Republikës  nuk ishte i informuar dhe për të cilën iu fsheh edhe delegacionit të Komisionit të Venecias”, vazhdoi më tej ai.

Ndërkohë Këshilltari ligjor i Presidentit të Republikës, Bledar Dervishaj, ka shpjeguar 3 prova dhe fakte të reja, ku sipas tij tregojnë se si KED dhe Kuvendi kanë tejkaluar ligjin, duke vendosur vetë, dhe jo siç dikton ligji dhe Kushtetuta.

/abcnews.al