“Ëndrra amerikane”, më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar lotarinë

schedule12:45 - 2 Nëntor, 2021

schedule 12:45 - 2 Nëntor, 2021

Më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar deri tani për Lotarinë Amerikane. Sipas të dhënave  të publikuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit, deri tani kanë aplikuar 240.888 shqiptarë.

Edhe pse ky është një numër rekord në Europë, shifrat kanë një ulje krahasuar me vitet e mëparshme. Në vitin 2020 ishin plot 345 mijë aplikime dhe në vitin 2019 ishin 330 mijë aplikime.

Kujtojmë se aplikimet për Lotarinë Amerikane do të mbyllen me datën 9 nëntor, kështu që qytetarët kanë edhe disa ditë afat në dispozicion. /abcnews.al