Afati i fundit për Lotarinë Amerikane

schedule09:00 - 8 Nëntor, 2021

schedule 09:00 - 8 Nëntor, 2021

Në datë 9 Nëntor mbyllet afati për plotësimin e Lotarisë Amerikane.

Aplikimet u hapën në datë 6 Tetor dhe do të jenë të hapura deri më 9 nëntor, kështu që qytetarët kanë edhe disa orë afat në dispozicion.

Më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar deri tani për Lotarinë Amerikane, sipas të dhënave  të publikuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit./ Abcnews.al