Taksa e Rrugës së Kombit, TVSH e pasojat ekonomike mbi biznesin

schedule11:24 - 14 Prill, 2018

schedule 11:24 - 14 Prill, 2018

Ulja e pragut të TVSH-së për biznesin e vogël, reagimi i këtyre të fundit, tarifa e rrugës së Kombit dhe efektet ekonomiko-sociale të aplikimit të kësaj pagese, janë çështjet e diskutuara në “intervistën e javës” së Viol Xhafaj me administratorin e Konfindustrisë Gjergj Buxhuku./abcnews.al