Rama për lidhjet e paligjshme të ujit

schedule21:03 - 9 Janar, 2018

schedule 21:03 - 9 Janar, 2018

Çdo konsumator që ka lidhje të paligjshme të ujit ka kohë deri më 1 shkurt për t’u legalizuar falas dhe më pas fillon një proces ku çdo lidhje abusive do të ndëshkohet sipas ligjit. Paralajmërimi erdhi nga kryeministri Rama gjatë një takimi në Drejtorinë e Ujësjellësit në Fier./abcnews.al