Mesi në Dajç: Situata mesatarisht kërcënuese, por jo kritike

schedule21:57 - 19 Mars, 2018

schedule 21:57 - 19 Mars, 2018

Në zonën e Dajçit, një nga njësitë administrative të përmbytura të Shkodrës ishte edhe zëvendëskryeministrja Senida Mesi.

Në takime me banorë të zonës, përkundër kërkesave të Bashkisë Shkodër, për shpalljen e gjendjes së emergjencës, zëvendëskryeministrja Mesi tha se situata paraqitet e vështirë, por jo kritike dhe se Qeveria Shqiptare mbetet e angazhuar për t’u ardhur në ndihmë banorëve.

Ajo tha se pasi të tejkalohet kjo situatë kërcënuese, do të ngrihet një grup pune me aktorët në nivel vendor e qendror për hartimin e një plan veprimi, për parandalim dhe zgjidhje afatgjatë të përmbytjeve në Shkodër. /abcnews.al