Kryq në pasaportë, policët grekë kthejnë mbrapsht ekipin

schedule12:23 - 18 Maj, 2018

schedule 12:23 - 18 Maj, 2018

Pala greke nuk ka lejuar ekipin Antigonea të kalojë në Greqi. Në mënyrë arbitrare dhe të pajustifikuar, ata kanë vendosur kryq në pasaportën e kapitenit të ekipit. Ekipi i futbollit ishte nisur për një ndeshje amatore në ishullin e Scopelo, Greqi, me ftesë të ekipit vendas. Pala greke ka kërkuar garanci financiare dhe sportistët nuk kanë kundërshtuar, por policët kanë vendosur kryq në pasaportë./abcnews.al