Kjo është sfida e re që ka “çmendur” Tik Tok-un, a mund ta lëshoni mbulesën e tavolinës?

schedule09:15 - 3 Dhjetor, 2022

schedule 09:15 - 3 Dhjetor, 2022

Një sfidë veçanërisht interesante ka bërë xhiron e Tik Tok ditët e fundit, duke tërhequr ata që zotërojnë modele të fuqishme.

Popullariteti i Tik Tok është i madh, me miliona të rinj që ndajnë video në baza ditore. Një pjesë e rëndësishme e këtij aplikacioni të rrjeteve sociale janë disa sfida, pra disa teste në të cilat ftohen përdoruesit të marrin pjesë, duke kryer misione të vështira.

Makinat gjithashtu kanë një rol udhëheqës në këto sfida. Ndonjëherë, në fakt, për një arsye negative, duke qenë se shumë herë përdoruesit inkurajohen të ndërmarrin veprime të guximshme dhe të paligjshme. Një shembull tipik është Kia Challenge, një thirrje për të vjedhur Kia dhe Hyun dai.

Megjithatë, ka disa teste që janë më të pafajshme. Këtu përfshihet sfida “sfida e mbulesës së tavolinës”, në të cilën pjesëmarrësve u kërkohet të tërheqin një mbulesë tavoline me një lëvizje të shpejtë rrufe, pa i rënë enët e tavolinës sipër.

@ayypatrick What car should I do next??!🤔 #cars #audir8 #mclaren #tableclothchallenge ♬ Can Can – Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg

Ajo që e bën të veçantë këtë sfidë është se pjesëmarrësit duhet të kryejnë përpjekjen e tyre ndërsa janë pas timonit. Me mbulesën e tavolinës të lidhur në pjesën e pasme të makinës, shoferi duhet të vendosë këmbën në gaz, duke u përpjekur të largojë mbulesën e tavolinës pa i rënë gotat dhe pjatat.

@mike_f11 Asztalterítő 🇭🇺💪🏽😂 #bmw #tiktoktrend #foryou #tableclothchallenge #cartrend #tiktokchallenge ♬ Da Da Da – Remix by Mikis – Tanir & Tyomcha & Mikis

Kjo është një sfidë që sigurisht mbledh interes të veçantë, por fatkeqësisht përjashton ata që zotërojnë modele tokësore.

Nga ana tjetër, ai është i përshtatshëm për pronarët e makinave të fuqishme, shumë prej të cilëve e kanë kaluar testin, me shembuj tipikë drejtuesit e një Audi R8, një Chevy C7 Corvette Z06 dhe një BMW më të përulur 5 Series Touring.

Natyrisht, ka pasur edhe përpjekje të dështuara, edhe nëse ata kanë luajtur modele të tilla si BMW M4, Mercedes -AMG S63 dhe një Tesla Model 3./abcnews.al