Fier, bllokohet rruga në Dërmenas, kundër punimeve TAP

schedule11:08 - 6 Nëntor, 2017

schedule 11:08 - 6 Nëntor, 2017

Banorët bllokuan sërish rrugën Dërmenas- Fier, duke protestuar ndaj punimeve të TAP. Sipas tyre rruga është shkatërruar e gjitha nga mjetet e tonazhit të rëndë.  Ata kërkojnë që TAP dhe Bashkia të çoi segmentin në gjendjen e mëparshme. Bëhet fjalë për rrugën që përshkon dhjetra fshatra në zonën  bregdetare.  Por zyrtarë të kompanisë TAP përsëritën  qëndrimin, duke sqaruar se deri në përfundim të punimeve nuk do të ketë rikonstruksion të plotë, por vetëm mirëmbajtje të rrugës. Kjo sepse sa kohë që mjetet e tonazhdit të rëndë do ta përshkuajnë këtë segment gjëndja do të jetë e njëjtë./ABC NEWS