Felaj: Angazhim i komisionit në njohjen dhe adresimin ndaj shqetësimeve

schedule19:36 - 24 Tetor, 2017

schedule 19:36 - 24 Tetor, 2017

Si e kishte paralajmëruar kryetarja e Komisionit, ky do të zbresë në terren për tu njohur me punën dhe shqetësimet apo propozimet e institucioneve të varësisë ndaj Ministrisë së Brendshme dhe asaj të Drejtësisë. Këtë herë anëtarët e komisionit vizituan Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, pa prezencën e opozitës.
Angazhimi, koha, vëmendja dhe prioriteti i sotëm i Komisionit të Sigurisë ishte vizita tek Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve.
Jo më shumë se katër ose pesë antarë socialistë të këtij Komisioni shpenzuar mbi një orë në ambientet e Drejtorsë, si tha edhe kryetarja.
E atë ç’ka panë dhe për ç’ka u informuan antarët prezent të Komisionit të Sigurisë, kryetarja i përmblodhi shkurtimisht duke nisur nga më e parëndësishmja.

https://www.youtube.com/watch?v=K6pgd_Wzxak