David dhe Victoria Beckham nisin ndërtimin e një liqeni në Cotswold

schedule10:41 - 3 Tetor, 2020

schedule 10:41 - 3 Tetor, 2020

David dhe Victoria Beckham më në fund kanë marrë miratimin për të ndërtuar një liqen në shtëpinë e tyre prej 6 milion £ në Cotswolds. Çifti paraqiti planet për të pasur një liqen rreth 3.000 metra dhe me një thellësi prej 4 metrash katrorë të ndërtuar në pronën e tyre në fshat disa muaj më parë.

Çifti arriti të merrte miratimin nga Këshilli i Rrethit West Oxfordshire, pavarësisht rezistencës së fqinjëve të pakënaqur. Ekskavatorët u panë duke gërmuar tokën në pasuri në Oxfordshire. Megjithatë, miratimi ka ardhur me disa kushte, të cilëve do t’ju duhet të vendosin gardhe dhe të mbjellin pemë për të mbrojtur zogjtë vendas.

Designer Victoria, 46, dhe ish-futbollisti David, 45, do të duhet të mbjellin gardhe dhe pemë për të mbrojtur zogjtë vendas, dhe gjithashtu të përdorin drita speciale për të ndihmuar lakuriqët e natës

Tashmë, ata janë në garë me kohën për të përfunduar ndërtimin e liqenit deri në shkurt të vitit të ardhshëm pasi punëtorët mund të punojnë vetëm midis gushtit dhe shkurtit. Do të ketë një dhomë nëntokësore, e njohur si letargji në ndihmë të zvarranikëve dhe amfibëve.

Këshilli kërkon gjithashtu që Beckhams të paraqesin një plan mirëmbajtje pesë-vjeçar për të treguar se si ata do të mbështesin biodiversitetin e zonës. Disa banorë kundërshtuan planet. Fqinji Michael Douglas shpërtheu ndaj çiftit për se po përpiqet “të sjellë periferinë në fshat”. xh.d/abcnews.al

Këshilli gjithashtu u ka kërkuar atyre që të shtojnë dhoma nëntokësore për kafshët

Çifti përballet me një garë me kohën për të përfunduar liqenin