Byro Politike – Dt 17.11.2017

schedule22:28 - 21 Nëntor, 2017

schedule 22:28 - 21 Nëntor, 2017

Diskutim për etikën e sjelljes në parlamentin e Shqipërisë, por edhe në politikën shqiptare dhe cilësia e niveli i diskursit politik në tërësi. Të ftuarit e mbrëmjes: Vasilika Hysi, deputete e PS-së; Niko Peleshi, minister i Bujqësisë; Genc Ruli, ish-ministër; Astrit Patozi, ish-nënkryetar i PD-së./abcnews.al