Arkivi i Shtetit hap dyert për vizitorët

schedule16:28 - 30 Nëntor, 2017

schedule 16:28 - 30 Nëntor, 2017

Vizitorët do të mund të shohin më nga afër dokumenta të rëndësishme të periudhës osmane dhe Kodikun e Beratit në Arkivin Qendror Shtetëror. Krahas tyre, qytetarët mund të njihen me proceset e punës që kryhen në arkiv, si vendruajtja, digjitalizimi dhe restaurimi i dokumenteve arkivore./abcnews.al

 

https://youtu.be/IF0_la46qXk