150 mijë vullnetarë angazhohen për pastrimin e Shqipërisë

schedule12:55 - 15 Nëntor, 2017

schedule 12:55 - 15 Nëntor, 2017

150 mijë vullnetarë do të dalin në terren për të pastruar vendin nga mbetjet. Aksioni “Të Pastrojmë Shqipërinë” nis më 24 nëntor dhe do të vijojë për gjashtë muaj. Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi në një takim për riciklimin e mbetjeve në prani të sipërmarrësve të kësaj industrie dhe ambjentalistëve deklaroi se mbështet çdo lloj propozimi për pastrimin e shpejtë të vendit.

Ndërkohë ministri i Mjedisit iu tërhoqi vërejtje përfaqësuesve të industrisë ricikluese dhe iu kërkoi të respektojnë standardet./abcnews.al

https://youtu.be/1U9oSbbVrao