“Zgjedhjet”, KQZ kërkon informacion mbi numri e pasaportave dhe ID që u ka kaluar afati

schedule14:33 - 23 Shkurt, 2021

schedule 14:33 - 23 Shkurt, 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka bërë kërkesë Drejtorisë së Gjendjes Civile për ID e zgjedhësve.

Drejtuar më anë të një shkrese KQZ kërkon informacion mbi numrin e pasaportave dhe ID që u ka kaluar afati.

LETRA:

Kërkohet informacion mbi numrin e kartave të identitetit dhe pasaportave të cilave u ka skaduar afati

Drejtuar:  Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile

Adresa: Rr. Sermedin Said Toptani, Tiranë

I nderuar Z. Doracaj

Lutemi të na vini në dispozicion numrin e votueseve të cilëve u ka skaduar afati i shfrytëzimit të kartës së identitetit dhe pasaportës deri ditën të cilën do ti ktheni përgjigje kësaj kërkese.

Gjithashtu nëse është e mundur të na informoni se sa mund të jetë numri i realizimit të kërkesave të zgjedhësve për rinovim të kartës së identitetit dhe/ose pasaportës deri në datën 25 Prill 2021.

Duke ju falënderuar për bashkëpunimin, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve:

Ilirjan CELIBASHI

 

/abcnews.al/