“Vjeshtë 2017” shtrihet në Tiranë e Fier

schedule16:17 - 23 Shtator, 2017

schedule 16:17 - 23 Shtator, 2017

 

23 automjetet luksoze dhe 2 mjete të blinduara janë bllokuar nga policia e tiranës dhe të fierit, pasi dyshet janë vjedhur dhe trafikuar nga vendet e BE-s. këto sekuestrieme janë bërë në kuadër të operacionit vjeshtë “2017”, ku si fokue nga policia e shtetit janë goditja e pasurive që rrjedhin nga aktivitete kriminale. 

 

Operacioni vjeshte “2017”, i organizuar nga policia e shtetit, këtë shtunë ka vijuar edhe në Tiranë e Fier.

Sipas njoftimit zyrtar në këto dy qarqe në total janë bllokuar 23 utomjete luksoze, e po kështu 2 mjete të tjera të blinduara.

Përveç, kontrollit për dokumentacionet e automjeteve, policia e kryeqytetit ka zbuluar edhe 2 lokale kazino ku ushtrohej aktivitet i paligjshëm i lojërave të fatit.

Ndërkohë  u arrestua  Kristaq Sinaj pronari i lokal kazinos, pasi u gjetën 3 doza kokainë dhe tre tavolina pokeri të përshtatura në bredësi të ndërtesës.

Edhe Fieri nuk i ka shpëtuar “sitws” së policisë së shetit.

Ky qytet ka regjistuar numrin më të lartë të automjeteve luksoze të sekuestruar deri më tani, plot 17 të tilla. Këto makina, pohojnë burime nga policia locale, dyshohen se janë të trafikuara nga vendet e BE-s. por aksioni policro nuk ka kaluar pa incidentente. 2 persona u arrestuan, pasi kundërshtuan blutë e qytetit të Fierit.

Më herët operacioni “Vjeshtë”, ishte shtrirë në qytetet e Elbasanit dhe Vlorës, ku u bllokuan shumë automjete luksoze dhe makina të blinduara.

https://youtu.be/CtljNXhtoE0