Udhëtimi 13 shekullor i trashëgimisë kulturore në vilën e Enver Hoxhës

schedule21:27 - 4 Maj, 2018

schedule 21:27 - 4 Maj, 2018

Trashëgimia kulturore nga gjithë komunitetet fetare, kodikë dhe libra të tjerë të shenjtë si dhe dorëshkrime unike u prezantuan në ekspoziten “Urtësia e pashuar” në vilën e ish diktatorit Hoxha . Kryeministri Edi Rama tha se kjo godinë është përzgjedhur si ironi e fatit, pasi ky aktivitet vjen në kuadër të ditëve të Europës.  /abcnews.al