TKOB fillon sezonin artistik

schedule14:04 - 20 Shtator, 2017

schedule 14:04 - 20 Shtator, 2017

Opera “Peshkatarët e perlave“ me regji të Inva Mulës, që do të shfaqet në 22 shtator neë Pallatin e Kongreseve, do të çelë sezonin artistik të Teatrit të Operas dhe Baletit.
Gjate shpalljes së kalendarit të këtij sezoni, drejtoresha Zana Çela tha se një prioritet të veçante do të ketë Ansambli në kuadër të 60 vjetorit.
https://youtu.be/sQSV9sFX3Hg