Test/Imazhi i parë që do të shihni më poshtë tregon se sa të mirë jeni në komunikim

schedule15:15 - 2 Gusht, 2022

schedule 15:15 - 2 Gusht, 2022

Mendjet tona funksionojnë në mënyrë magjike dhe ka ende shumë për të zbuluar se si funksionon. Gjëegjëza dhe imazhe na ndihmojnë të afrohemi një hap më afër saj dhe vetvetes.

Çdo test psikologjik në mënyrë të pandërgjegjshme shpreh diçka më të thellë dhe më kuptimplote për ne. Imazhi i mëposhtëm mund të na tregojë rrugën për të zbuluar aspekte të panjohura për ne që shfaqen kryesisht përmes komunikimit tonë me të tjerët. Vërtet sa të mirë jemi në këtë?

Për të ditur përgjigjen, shikoni me kujdes imazhin e mëposhtëm. Çfarë shihni së pari?

Nëse keni parë së pari:

  1. Këmbët e meshkujve

Nëse keni parë fillimisht këmbët e meshkujve, do të thotë që ju pëlqen komunikimi i drejtpërdrejtë dhe kuptimplotë. Ju nuk i prishni fjalët tuaja dhe do t’u tregoni të tjerëve saktësisht se çfarë mendoni. Nuk të shqetëson nëse ndonjë gjë që thua i ofendon të tjerët, sepse preferon të jesh autentik dhe të mos filtrosh asnjë fjalë të vetme.

  1. Këmbët e femrës

Nëse keni parë fillimisht këmbët e grave, atëherë gjithmonë mendoni para se të flisni dhe peshoni gjithçka. Kjo ka bërë që shpesh të kaloni në analizë të tepërt dhe të mos e lejoni veten të shpreheni lirshëm. Keni frikë se mos keqkuptoheni dhe kjo ju mban larg komunikimit të vërtetë.

  1. Të dyja këmbët

Nëse i keni parë këmbët e meshkujve dhe femrave, pothuajse nuk mendoni kurrë para se të flisni. Ju keni një mendim të fortë dhe nuk keni frikë ta ndani atë me të tjerët edhe nëse është absolut. Megjithatë, kjo mbart rreziqe, veçanërisht nëse kundërshtari juaj ka një mënyrë dhe kod komunikimi krejtësisht të ndryshëm nga ju./abcnews.al