Stefan Çapaliku dhe Ervin Çoba dokumentojnë tingujt e Lek Tasit

schedule15:57 - 24 Nëntor, 2017

schedule 15:57 - 24 Nëntor, 2017

Ana njerëzore dhe artistike e Lek Tasit vjen e realizuar në një film dokumentuar nga Stefan Çapaliku dhe Ervin Çoba.
Me tingujt e violinçelit, ëndërr që iu pre në mes artistit Lek Tasi nga regjimi, nis rrëfimi i jetës dhe veprës së tij shumë origjinale. Stefan Çapaliku thotë se është përpjekur të nxjerrë në pah dy elemente të rëndësishme, njeriun dhe optimizmin që e karakterizon e ku as furtunat e mëdha të jetës nuk ja shkoqën nga shpirti./abcnews.al

 

https://youtu.be/VMbrsn_bQGA