Shqiptarët po konsumojnë bukë pa standarde

schedule14:15 - 15 Tetor, 2017

schedule 14:15 - 15 Tetor, 2017

Industrialistët e blojës hedhin dyshime për cilësinë e bukës që konsumojmë. Sipas tyre, mielli që po përdoret për prodhimin e saj vjen nga Serbia dhe është i varfër në proteina. Arsye kjo që detyron prodhuesit ta përziejnë për të tjerë përberës të pakontrolluar.

https://www.youtube.com/watch?v=_zEmWXrJCeY