Shkodër, vijon puna nga mjetet e ushtrisë për zhbllokimin e aksit Bogë-Qafë Thore

schedule09:53 - 20 Janar, 2021

schedule 09:53 - 20 Janar, 2021

Në qarkun e Shkodrës vijon të punohet nga mjetet e ushtrisë për zhbllokimin e aksit rrugor Bogë-Qafë Thore.

Prefektuara e Shkodrës bën me dije se vijon puna në terren për normalizim in e gjendjes dhe zbllokimin e rrugës me një buldozer të ushtrisë, për hapjen e këtij segmenti tejet të veshtirë dhe shumë të rrezikshën.

Ndër të tjera mësohet se ecuria në kohë dhe km për zhbllokimin e aksit po bëhet varësisht kushteve klimaterike ndërkohë mjetet janë në punë dhe po punojnë çdo ditë në kushte shume të vështira si shkak i rënies së borës./abcnews.al