Sekreti për të lexuar mesazhet e fshira në WhatsApp

schedule04:28 - 22 Qershor, 2022

schedule 04:28 - 22 Qershor, 2022

Pas dërgimit të një mesazhi, ju keni mundësinë ta fshini atë përpara se ta shohë bashkëbiseduesi juaj, thjesht duke klikuar mbi mesazhin dhe duke zgjedhur “fshij”. Kjo do ta fshijë mesazhin nëse personi tjetër nuk e ka lexuar tashmë. Cila eshte zgjidhja?

Ne kemi përgjigjen për ju!

Përdoruesit e Android mund të lexojnë mesazhet e fshira në WhatsApp përmes një aplikacioni, Notisave. Videoja e mëposhtme shpjegon saktësisht se si funksionon ky aplikacion, kështu që ju mund të lexoni mesazhet që ata dërguan dhe fshinë.

A keni një iPhone ? Përsëri, ju mund të gjeni dhe lexoni mesazhet e fshira, thjesht në një mënyrë tjetër. Telefoni juaj celular rezervon mesazhet tuaja WhatsApp. Thjesht fshini WhatsApp, riinstaloni atë dhe zgjidhni të rikuperoni bisedat tuaja, përmes kopjes rezervë që keni bërë më parë. Aty do të shihni edhe mesazhet e fshira./abcnews.al