Sazan Guri promovon tre librat e tij në Kosovë

schedule15:27 - 17 Dhjetor, 2017

schedule 15:27 - 17 Dhjetor, 2017

Ambjentalisti Sazan Guri ka shkruar tre libra mbi historinë, mendësinë dhe gjuhësinë e shqiptarëve. Promovimin e veprave e ka zgjedhur ta bëjë në Kosovë. Autori Guri tha se në këto libra është shpalosur puna e tij 40 vjeçare gjate të cilave ka mbledhur fakte dhe thënie të shumta të shqiptarëve ndër shekuj./abcnews.al