Puna e vështirë që Jennifer Aniston bëri para se të bëhej e famshme

schedule14:58 - 28 Dhjetor, 2020

schedule 14:58 - 28 Dhjetor, 2020

Ajo është një nga aktorët më të suksesshme në botë dhe padyshim një nga më të paguarat.

Askush nuk e di, por Jennifer Aniston para se të bëhej e famshme dhe para se seriali televiziv “Rachel” të vinte në jetën e saj, bëri shumë punë.

Për shumë vite ajo punoi si kamariere në një kafene të New York-ut, ndërsa për një kohë punoi edhe në një kompani telemarketing, por pa sukses, pasi siç ka zbuluar, nuk arriti të bënte as edhe një shitje.

Sidoqoftë, siç e ka pranuar ajo, në moshën 19-vjeçare ajo bëri punën më të “vështirë”. Kush ishte ajo? Postier. Për të qenë të saktë, ajo po shpërndante letra në biçikletën e saj në rrugët e Nju Jorkut, të cilat, siç ka shpjeguar, ishte e lodhshme, kërkuese dhe madje e rrezikshme. l.k/abcnews.al