Ofertën apo kutinë? Sa euro mori me vete lojtari në “Kutia 21”

schedule20:55 - 9 Mars, 2022

schedule 20:55 - 9 Mars, 2022

Afrimi ishte lojtari që provoi fatin mbrëmjen e sotme në “Kutia 21”. Edhe pse eliminoi nga loja shumat e mëdha, Afrimi refuzoi ofertat e bankierit pasi kishte ende në lojë dhe 2 000 euro. Por nga fundi vendosi të pranojë 240 euro që i ofroi bankieri.

Ai humbi mundësinë për të fituar 150 euro pasi nuk gjeti figurën misterioze. Në fund të lojës kishin mbetur dhe 2, 10, 250 dhe 500 euro. Bankeri i ofroi një tjetër mundësi për të marrë dhe një shumë tjetër. Për çfarë bëhej fjalë? Ndiqni videon: