Nuk keni nevojë për zbardhues, ky është përbërësi që ua bënë rrobat të bardha si “bora”

schedule22:31 - 4 Tetor, 2022

schedule 22:31 - 4 Tetor, 2022

Dëshironi që rrobat tuaja të jenë të bardha? Keni provuar një sërë mënyrash por pa rezultat? Në vend të zbutësit të rrobave, merrni një përbërës nga kuzhina.

Bëhet fjalë për limonin. Procedura është e thjeshtë: Duke e përdorur në lavatriçe, rrobat tuaja do të jenë më të bardha se kurrë.

Kur vendosni rrobat e bardha në lavatriçe, shtoni një çerek ose gjysmë filxhani lëng limoni në vend të zbardhuesit. Limoni në ujë të nxehtë do të bëjë mrekulli.

Nëse keni një veshje të preferuar që ka humbur ngjyrën e saj të bardhë, përdorni vetëm limon dhe do të mrekulloheni nga rezultati.