Mesazh i Lu: Ku janë rezultatet në luftën kundër krimit?

schedule19:15 - 31 Janar, 2018

schedule 19:15 - 31 Janar, 2018

Një këmbanë kujtese bie nga ambasadori amerikan në Tiranë Donald Lu. Përmes një mesazhi në FB, kryediplomati amerikan u drejtohet politikanëve, policëve dhe prokurorëve. “Ju u zotuat përpara popullit shqiptar dhe përpara nesh – shprehet Lu. Ne investuam në burimet për t’ju ndihmuar në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Ku janë rezultatet? – pyet ambasadori amerikan. Populli shqiptar do që t’i jepet fund pandëshkueshmërisë. Komuniteti ndërkombëtar kërkon rezultate konkrete përpara vendimeve të rëndësishme këtë pranverë- shkruan ambasadori amerikan, referuar vendimeve që priten nga Brukseli lidhur me hapjen e negociatave të anëtarësimit. Tik-tak – është fjala që mbyll mesazhin e ambasadorit Lu, duke kujtuar se afati po kalon.

Postimi i plotë


“Politikanëve, policëve dhe prokurorëve: ju u zotuat përpara popullit shqiptar dhe përpara nesh. Ne investuam në burimet për t’ju ndihmuar në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Ku janë rezultatet? Populli shqiptar do që t’i jepet fund pandëshkueshmërisë. Komuniteti ndërkombëtar kërkon rezultate konkrete përpara vendimeve të rëndësishme këtë pranverë. Tik-tak.”

Ambasadori Donald Lu./abcnews.al