Mbrëmje në ABC, Vasilika Hysi dhe Enkelejd Alibeaj

schedule13:13 - 19 Janar, 2018

schedule 13:13 - 19 Janar, 2018

Të ftuar në Mbrëmje në ABC News; Vasilika Hysa, n/kryetare e Kuvendit dhe deputete e PS si dhe Enkelejd Alibeaj, deputet i PD.
Ata diskutuan mbi ngritjen e KLGJ dhe KLP si dhe për vendimet Kyeprokurores së Përkohshme, Arta Marku.