Librat e shenjtë që ekspozohen në vilën e Hoxhës zgjojnë interes të madh

schedule17:59 - 7 Maj, 2018

schedule 17:59 - 7 Maj, 2018

Ekspozita “Urtësi e pashuar”, ku prezantohen dorëshkrimet e shenjta që nga shekulli 6 deri në shekullin e 19 ka zgjuar një interes të madh. Drejtori i Arkivit  të Shtetit thotë se ky prezantim është një ftesë për t’u kthyer te vlerat. Ndërkohë që vizitorët pranojnë që krahas Kodikëve, Biblave dhe Kuranëve i ka kureshtuar shumë edhe godina ku prezantohen. /abcnews.al

Gazetare ABC News: Leontina Nika