Këta njerëz kanë pasur një ditë më të keqe se e jotja

schedule17:59 - 21 Gusht, 2018

schedule 17:59 - 21 Gusht, 2018

Të gjithë kemi nga ato ditë ku asgjë nuk shkon ashtu siç e kishim parashikuar. Në të tilla ditë, të gjithë do të donim që të kishim një buton që ti përshpejtonte gjërat ose thjesht të mos ishim ngritur nga shtrati. Por këta njerëz na kanë provuar që peripecitë e një dite të terstë janë universale.

1-Keqardhje për picën e pangrënë dhe për personin që po e vajton:

2-Kjo nuk është mënyra se si lyhet një makinë:

3-Prandaj nuk duhet ecur nëpër tavan kur vjen në shkollë:

4-Një ëmbëlsirë pas buke: 

5-Një arsye për të pasur një kuzhinë të re:

6-Ke provuar ta fikësh dhe ndezësh përsëri?:

7-Kur nuk ke kohë të pastrosh dhëmbët në mëngjes:

8-Arkivoli pëson aksident, banori brenda nuk “mbijtetoi”:

9-Një pasagjer i paftuar:

10-Kur nuk është e shkruar të bëhesh milioner:

/abcnews.al