Kaos në hipotekën e Shkodrës, qytetarë sorrollaten pa gjetur zgjidhje

schedule16:36 - 24 Tetor, 2017

schedule 16:36 - 24 Tetor, 2017

Per shkak te mungeses se titullarit ne hipoteken e Shkodres, shume qytetare sorollaten me dite te tera. Ata thone se nuk gjejne asnje zgjidhje, pasi pavaresisht veprimeve te punonjesve, ne fund kerkohet firma e drejtuesit.

Shkodranet duket se po cmenden nga sorollatjet ne zyrat e rregjistrimit te pasurive.
Mbi nje muaj aty mungon kryerregjistruesi, dhe kjo ka shkaktuar kaos.
Ministria e Drejtesia ka ghaopur konkursin per kete vend vaknad, por banoret nuk po marrin dot sherbimin
sinkr qytetare

Ne ambjente te tilla takohen me njerez qe kane vite qe vuajne per nje pergjigje,. Hipotekat jo vetem ne Shkoder duket se jane mallkim per kedo qe shkon aty me hall

Nga ana tjetër nga punonjësit vazhdojne punen. Por largimi i titullarit e bene procdurat e tyre te pavleshme, pasi ne fund te cdo dokumenti duhet firma e vula e tij.

Konkursi për drejtuesit e Hipotekave u njoftua në fillim të muajit shtator dhe paralelisht edhe largimi i ish drejtuesit Ilir Dibra. Ne vend te tij nuk është emeruar kush.