Fara kanabisi në serrat e ministrisë së Bujqësisë, “Piranjat” e infiltruara mësojnë nëse po respektohen procedurat nga shteti

schedule17:31 - 24 Maj, 2022

schedule 17:31 - 24 Maj, 2022

“Piranjat” ju shkojnë gjërave deri në fund, për këtë arsye kanë vijuar të ndjekin çështjen e farave të kanabisit, të mbjella nga institucionet me qëllimin për t’u përdorur si provë në gjyq.

Infiltrimi dhe investigimi i “Piranjave”, përveç mungesës së theksuar të sigurisë në serrat e Ministrisë së Bujqësisë, ku mbillet kanabis për qëllime ekspertimi hetimor, ka krijuar dyshime të forta mbi respektimin e procedurave sipas Kodit të Procedurës Penale.

Na ndiqni sot në orën 21:01 në ABC dhe në 22:31 në T7. Emisionin mund ta gjeni edhe në website-in apo aplikacionin abcnews.al