Edicioni Veror – 22 Gusht 2018

schedule08:26 - 23 Gusht, 2018

schedule 08:26 - 23 Gusht, 2018

Sezoni i verës është pranë fundit për këtë vit, mirëpo nuk kanë kluptim pa marrë një suvenir për kujtim. Edicioni Veror në puntatën e kësaj të mërkure ishte në “Drymades Souvenir Shop”, ne dyqanin e 6-vjeçarit Petro, i cili e prezantoi gazetaren tonë me të gjithë produktet e biznesit të tij.

Për Edicionin Veror është gati e pashmangshme vizita edhe këtë vit në Butrint. Në këtë park arkeologjik me vlera historike dhe kulturore, i cili mbetet shumë i preferuar dhe i vizituar nga turistët.

Aty përveç turistëve të ndryshëm ishte edhe zëvendës ministri i Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Shpat Kolgega, i cili zbulooi projektin më të ri të qeverisë për mbështetjen ndajh të rinjve.

Një projekt, që  sipas tij, do t’u japë buxhet dhe financime të rinjve në mënyrë që të zhvillojnë projekte të ndryshme. Këto mund të jenë shkëmbime rinore, organizime, festivale, por mbi të gjitha sipas Kolgegës do t’i japin mundësi të rinjve që të jenë pjesë e vendimmarrjeve publike./abcnews.al