Destani dhe Elsie sjellin fakte të reja mbi genocidin serb në Kosovë

schedule16:57 - 4 Maj, 2018

schedule 16:57 - 4 Maj, 2018

Robert Elsie dhe Bejtullah Destani sjellin fakte të reja mbi terrorin serb ndaj Kosovës  nga viti 1912-1945. Kjo vepër botohet pas vdekjes së Elsies dhe për realizimin e saj autorët kanë shfrytëzuar dokumenta të shumta britanike. Pas promovimit në  Londër, vepra e tyre vjen edhe në Tiranë. /abcnews.al