Bashkia e Vlorës merr masa për parandalimin e COVID-19, ndërgjegjësohen qytetarët

schedule09:31 - 9 Prill, 2020

schedule 09:31 - 9 Prill, 2020

Bashkia e Vlorës ka marrë masa për shkak të pandemisë dhe rrezikut të përhapjes në masë të madhe te qytetarët. Në  Vlorë, në vendet kryesore ku edhe shihet se aktiviteti i qytetarëve është më i lartë janë vendosur shenja sinjalizuese për të mbajtur distancën.

Gjithashtu edhe në tregje janë marrë masa të reja.

Masat e marra janë një mënyre e re për qytetarët për të bërë gjithashtu të mundur parandalimin e përhapjes së COVID-19. Gazetari Elton Nika tha për abcnews.al se ka një ndërgjegjësim të qytetarëve për të respektuar këto masa në kuadër të COVID-19./abcnews.al