Akademikët ftojnë kryeministrin Rama në debat për reformën në Akademinë e Shkencave

schedule17:15 - 2 Nëntor, 2017

schedule 17:15 - 2 Nëntor, 2017

Akademikët gjejnë paqen mes tyre dhe tashmë të gjithë bashkë i kërkojnë një debat të hapur kryeminsitrit Edi Rama, për zgjidhjen e ngërçit në Akademinë e Shkencave.

https://youtu.be/wnChBCjXZHg