Zhvillimet në reformën në drejtësi, Vasilika Hysi në ABC News

schedule08:18 - 5 Qershor, 2018

schedule 08:18 - 5 Qershor, 2018

Vasilika Hysi foli në ABC News rreth zhvillimeve më të fundit lidhur me refermën në drejtësi.

Sipas nënkryetares së parlamentit ka një trend shumë të mirë të grave në sistemin e drejtësisë të cilat po vlerësohen pozitivisht nga Vettingu.

Hysi tha se ka miratuar sot një ligj në parim që lidhet me KLD-në dhe përzgjedhjen që do i bëjë magjistratëve të rinj./abcnews.al