VIDEO/ Sekreti si të dalloni parfumin origjinal nga ai fals

schedule23:40 - 31 Dhjetor, 2019

schedule 23:40 - 31 Dhjetor, 2019

Kolonja, deodoranti, parfumi, spërkatësi i trupit të gjithë në bazë të preferencave kanë përdorim të gjerë në ditët tona.

Marketingu dhe prezantimi i produkteve po bëhen jashtëzakonisht të rëndësishëm dhe vëmendja kryesore shkon te shishet më shumë se te vetë aroma. Por cili është përfundimi që vjen nga një shishe e bukur kur nuk përmban atë që ne presim?

më poshtë keni 9 mënyra se si të dallojmë nëse parfumet janë origjinal apo fallco.

https://www.youtube.com/watch?v=TQpOq-VCGXM&feature=emb_title

Kontrollo amballazhin

Zakonisht version origjinal ka një amballazh të hollë plasitk.

Ngjitje e përsosur

Ngjitja e plastikës së hollë është bërë në mënyrë perfekte pa rrudha.

Kapaku prej kartoni

Kapaku prej kartoni i një parfumi origjinal është i dizenjuar në mënyrë të tillë që të mbrojë shishen nga dëmtimet.

Etiketa dhe mbishkrimi

Nëse e shihni rrethin me shigjetë, në versionin original shigjeta e drejtuar djathtas duhet të jetë më e errët se shigjeta e drejtuar majtas. Nëse blini një parfum marke mos hezitoni të kontrolloni në faqen e internetit të dhënat për parfumin.

Dizanji i shishes

Nëpërmjet modelit të shishes mund të kuptohet fare mirë se kush parfum është original dhe kush jo.

Ngjyra e parfumit

Markat e njohura të parfumit nuk përdorin shumë ngjyrues në produktet e tyre duke e ruajtur ngjyrën autentike të parfumit.

Kapaku i shishes

Kapakur i një parfumi original duhet të jetë gjithmonë simetrik dhe perfekt.

Numri serial

Numri serial duhet të jetë njëjtë sin ë kapakun e shishes dhe tek shishja vetë.

Forma e shishes

Sipërfaqja e shishes së parfumit duhet të jetë në mënyrë simetike, e lëmuar dhe me një cilësi të lartë, gjë që një parfum fallco nuk i ka këto cilësi.