Trondit qytetari: Motrat dhe vëllezërit sot janë të gjithë tradhtarë

schedule15:18 - 16 Korrik, 2021

schedule 15:18 - 16 Korrik, 2021

Të bësh biznes me të afërmit është një vendim i guximshëm, pasi eksperienca ka treguar se gjërat nuk shkojnë dhe aq mirë. Nisur nga ky perceptim, gazetari i abcnews.al Ermal Vaka pyeti sot qytetarët se si do të preferonin të bënin biznes me të afërmit, me kontratë apo me mirëbësim?

Mjaft prej tyre kanë zgjedhur kontratën, ndërsa një qytetar shprehet mjaft i irrituar duke thënë se “sot, motrat dhe vëllezërit janë të gjithë tradhtarë”.

Nuk ishin të paktë ata që u shprehen skeptikë për hapjen e një biznesi me të afërmit, dhe shumica e atyre që thanë se do ta bënin diçka të tillë, u shprehen se do ta bënin përmes një kontrate dhe jo mirëbesimi.

Për më tepër, ndiqni përgjigjet që qytetarët kanë dhënë për rubrikën “Box Pop” në Abcnews.al: