Të gjitha gjërat e mira që ndodhën në vitin 2020

schedule16:18 - 8 Dhjetor, 2020

schedule 16:18 - 8 Dhjetor, 2020

Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i vitit 2020. Ndonëse janë të shumtë njerëzit që mezi po e presin këtë ndryshim, ky vit ka edhe të mirat e tij, prej të cilave përfituam.

Po të harrojmë pandeminë, numrin e lartë të viktimave nga Covid-19  apo krizën e shkaktuar, do të mbajmë mend disa ndryshime pozitive që ndodhën si:

-Një turmë vlerësimesh të vonuara për punëtorët kryesorë të jetës: mjekë, infermierë, mësues, punonjës të kujdesit për fëmijë, nëpunës të dyqaneve ushqimore dhe më shumë. Faleminderit të gjithëve!

-Strehimoret e zbrazëta të qenve sepse njerëzit kanë adoptuar si kurrë më parë.

-Më pak lëvizje, e cila është e barabartë me më pak ndotje.

– Qytetarët përdorën rrugët më shumë, duke u kthyer në këmbësorë të devotshëm për shkak të mbrojtjes nga pandemia. l.k/abcnews.al