Sot në të gjithë vendin u hapën dyert e shkollave

schedule10:52 - 17 Shtator, 2018

schedule 10:52 - 17 Shtator, 2018

Në të gjitha rrethet janë hapur shkollat për nxënësit e sistemit parauniversitar, të cilët nisën sot vitin e ri shkollor. Në shumë qarqe, disa klasa kolektive janë mbyllur dhe fëmijët janë dërguar në shkolla të tjera më të organizuara. Nga të dhënat e para, pasi nuk ka një informacion zyrtar të saktë për shkollat e mbyllura, në disa fshatra ka patur fëmijë që nuk kanë mundur të shpërngulen në kohë. Megjithatë, në përgjithësi viti i ri arsimor ka nisur normalisht. Orëve në vazhdim pritet të dalin edhe rezultatet e pjesmarrjes së nxënësve në shkolla, sikurse edhe numri i atyre që ditën e parë nuk mundën të uleshin në mësim./abcnews.al