Si orientohet një student në Tiranë?

schedule21:54 - 7 Nëntor, 2017

schedule 21:54 - 7 Nëntor, 2017

Mbi 10 mijë studentë vijnë çdo vit në Tiranë për të studiuar në degë të ndryshme. Problemet e para që ndeshin janë mungesa e informacionit mbi shërbimet dhe gjithcka ofron kryeqyteti. ABC News sjell të përmbledhur Guidën Studentore, një libër i vogël që është shpërndarë në fillim të vitit shkollor për të gjithë të rinjtë që vijnë për të studjuar në Tiranë./abcnews.al

https://youtu.be/dxoC1clLnc8