Shtëpia e familjes Kuka në Laç e pabanueshme, banorët: institucionet nuk na ndihmojnë

schedule11:50 / 29/11/2019

Banesa e Familjes Kuka në periferi të Laçit është ndërtuar para viteve 90, por fenomenet natyrore njëra pas tjetrës e kanë dëmtuar totalisht. 4 vite më parë erozioni shembi një pjesë dhe tërmeti i së martës i dha goditjen e fundit.

Sipas tyre institucionet qëndrore prej vitesh janë në dijeni, por askush nuk është kujtuar. /abcnews.al

schedule11:50 / 29/11/2019